Forevermore

I can fight this to the end, but maybe I don't wanna win

Publicerad 2015-01-22 09:55:00 i Musik, Video,

Nu är det länge sedan jag hade musiktips så nu är det dags verkligen igen. Hittade den via tumblr (som oftast) via ett citat, sökte på internet och blev förlorad. Så kan det gå. Jag vet inte hur det är för er men jag ÄLSKAR musikvideor som har en historia. Fine; det kan vara väldigt vackert där bandet framför låten utan att krångla till det också men just den här låtens musikvideo, den är verkligen bra. Ibland undrar man hur bandet kommer fram till såna perfekta videos. För jag hoppas i alla fall att det är dom som bestämmer. Inte i alla fall däremot har jag läst :/
I breath you in again
Just to feel you
Underneath my skin,
Holding on to
The sweet escape,
Is always laced with a,
Familiar taste,
Of poison

Emil & Stampe

Publicerad 2015-01-19 08:53:00 i Allmänt, Mode,

I Lördags var jag i Tomelilla på ett varuhus som heter Bo Ohlsson. Där köpte jag bland annat kläder till mina barn. Emil fick jag på min födelsedag för flera år sedan. Han fick sitt namn efter mitt första husdjur som var en Vädurskanin. 
Stampe har hängt med så länge jag kan minnas. När jag skulle göra en synkontroll var jag tidig så jag och mamma gick i affären på Sjukhuset. Där hängde Stampe och flera som honom i olika färger men jag fick honom inte (tror att han var ganska dyr) men mamma sa att om jag var duktig på synkontrollen så skulle jag få honom och det var jag :-) Stampe har varit med om det mesta och han följer alltid med mig på alla resor. 
Lullaby tycker mycket om Stampe. Hon slickar alltid honom när man håller honom nära buren <3

Julen är slut :(

Publicerad 2015-01-14 12:42:00 i Högtider,

Ja, igår skulle Julen dansas ut men vi har en hel del kvar att ta ner. Mitt rum är så mörkt utan min stjärna och jag saknar redan ljuset. Vi kommer att ha vår gran veckan ut men vi kommer nog att ta bort sakerna som hänger i den och kanske ljusslingan.

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela