Forevermore

Galvés fyller ett år❤️

Publicerad 2015-03-31 11:43:00 i Allmänt,

Han är ond och elak och totalt oberäknelig men supermjuk och ganska söt ;-) Han har bitit oss alla tre så att blodet sprutat och är den första hamster vi haft som gjort det och vi har haft en del men han är ändå min (yes i payed him myself) och jag gillar honom verkligen❤️

Ett besök på Djurkyrkogården

Publicerad 2015-03-30 09:11:00 i Allmänt,

Var i går igen på Djurkyrkogården och tog bort lyktan då det nu blir ljusare på grund av Sommartiden. Istället för lyktan planterade vi en påsklilja.
Förra Söndagen såg vi något fruktansvärt: en kanin som var död. Vi hade ingen spade med oss utan lånade en liten spade från en grav inne på Djurkyrkogården. Marken inne på själva Djurkyrkogården är stenhård så vi valde att begrava kaninen precis där döden kom. Vi bestämde att det stackars djuret skulle få en påsklilja. Och jag hade aldrig ens i min vildaste fantasi kunnat tro att något djur skulle gräva fram kaninen och bära bort den på okänd plats. Hur man kan sjunka så lågt och vara så elak kommer alltid att vara ett mysterium för mig. Vi planterade i alla fall en påsklilja på platsen, som ett minne. Jag uppskattar alltid mina kaniner ännu mer när jag ser döda kaniner och harar ute. Livet är så extremt skört, glöm aldrig det.

Throwback Thursday - Galveston

Publicerad 2015-03-26 19:56:00 i Resor,

Förra April över min mammas födelsedag var hela familjen på en ö som heter Galveston och som tillhör delstaten Texas i USA. Vädret var inte alls bra, det stormade en av de första dagarna vilket ledde till att vädret blev sämre men vi kunde bada i havet och poolen och det är ju USA, då får det vara hur kallt som helst.
Ni kanske ser att den ena halvan av mitt ansikte är svullen? Varför det är så har jag inget bra svar på. Jag hade ingen solhatt och solglasögon på mig när vi solade på stranden men det hade jag inte på Hawaii heller. Jag led fruktansvärt av mitt öga som till synes svullnade igen och sved något obeskrivligt så att det kändes som jag fått syra i det. Jag tror egentligen inte att min miss på stranden ledde till att mitt öga blev sådär utan någonting annat, vad vet jag däremot inte. Jag lider fortfarande av mina ögon, det är svårare att läsa små texter, titta mot solen och på saker som blänker men det är ingenting jag sörjer nämvärt.
 
På Moody Gardens. Fjärilen gillade min tröja :-)
I stranddistriktet. Dät trivdes jag mycket bra. Det var så fint där <3
En dag åkte vi in till Houston:
Vid stranden på Galveston byggdes det höga vallar och gatan fick sitt namn: Seawall Boulevard. Denna byggdes efter orkanen som drabbade Galveston år 1900, den värsta orkanen i USA's historia när det kommer till dödsoffer, som att skydda ön från framtida orkaner.
Precis över gatan från vårt hotell låg Walmart, ett varuhus som har allt och eftersom vi hade balkong dit fann vi mycket nöje i att inspektera Amerikanarna som inhandlade sina varor. Vi gick dit nästan varenda dag och förundrades. Det är något visst med varuhus utomlands och speciellt de i USA. Inte nog med att det är superbilligt, det är atmosfären och folket också. Folket som ber om ursäkt trots att dom inte ens är nära en. Här i Sverige är det, ''Undan, här kommer jag'' Inte konstigt att jag trivs bättre i Amerika <3

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela