Forevermore

I'm thinking about you here in the calm after the storm

Publicerad 2015-11-30 09:42:00 i Mode, Resor,

Kände någon av er av stormen Gorm igår/inatt? Det gjorde jag. Vi är nästan de enda i grannskapet som har träd så är alltid väldigt rädd att de ska falla (har ju varit där hela mitt liv liksom) men de klarade sig denna stormen också. En hel del grenar har fallit ner däremot. Vi fick inget strömavbrott :o Är alltid lika chockad varje gång inte strömmen går.. Men de har grävt ner en del kablar så kan vara därför. Föredrog den tiden då strömavbrotten var på runt en halvtimme/timme, istället för korta två/tre minutare som det brukar vara när strömmen väl går.
 
Som ni märker är jag i Sverige igen. Har varit det sedan Torsdags och är inte alls lika trött som efter USA. Däremot vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om, även fast jag på något oklart sätt ändå somnar om. Mystiskt. Fick tidskillnaden när vi kom dit, men kan vara den som spökar ändå. Inte okej alltså. Taxiresan från vårt hotell till Hard Rock Café Tokyo kändes som sju svåra år men mamma hävdade att den bara tog trettio minuter (!) Helt galet. Jag kommer att skriva om resan snart. Vet inte riktigt var jag befinner mig ännu.
I loungen på Narita. Reser alltid i denna tröjan på långresor. Både ut och in. Den är extremt bekväm ^^

Next stop: Tokyo

Publicerad 2015-11-17 19:53:00 i Resor,

Idag har jag börjat packa och blivit klar. Hatar att packa - känns alltid som att man glömt något. Konstigt att resa med två väskor också. På långresorna innan USA 2015 reste jag bara med en väska: då var problemet hur jag skulle packa så att jag skulle få plats med att handla där borta och nu, när jag reser med två väskor, är problemet vad jag ska packa i väska 2 så att den inte reser tom. I-Landsproblem.. Men det löstes, som det brukar göra. Planet lyfter inte så extremt tidigt imorgon men man ska ju vara där två timmar innan så vi hörs när vi hörs helt enkelt.
Överlycklig person i Business Class från Kastrup till Newark

Den officiella förklaringen är att vi blev uppgraderade

Publicerad 2015-11-16 12:45:00 i Resor,

Ända sedan jag var liten och fick Bratz dockan Fianna så har jag viljat resa till Tokyo, Japan även fast jag gissar på att jag inte visste var det låg då. Sedan läste jag, i begynnelsen av Juni nu iår att ett band som varit på paus sedan 2012 skulle spela på en festival där. Bandet är Evanescence och att både Korn och A Day To Remember också ska spela gjorde det inte lättare. Jag frågade mamma och hon blev väldigt arg: dels på grund av att hon inte har fler semesterdagar + att Amerika närmade sig med stormsteg; att vi skulle vara ''hemma'' i bara lite mer än en månad. Men planet lyfter på Onsdag direkt från Kastrup till Narita och jag och mamma är med på det planet! Vi sitter i Bussiness Class denna gången också \m/ Pappa kan inte förstå hur vi kan resa dit (Asien är stängt för honom) och vi kan inte förstå att han inte vågar berätta på sitt arbete att vi ska resa då det ju kan gå dåligt. Han har lovat att ta hand om älsklingarna ifall så är fallet så får väl lita på det, men ska hemsöka honom som jag skrivit tidigare. Detta kommer bli så spännande!!!!111!!!! :D

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela