Forevermore

Det är snart dags nu

Publicerad 2015-09-20 22:45:00 i Resor,

Ja, imorgon gäller det - då reser jag och mamma till USA och det är såå spännande! Nästan allting är packat och alla skivorna jag ville ha inlagda är rippade. Jag känner mig OK just nu. Ska strax fika. Jag kommer inte att uppdatera alls så vi hörs i Oktober. Hörs Hej!
Bild från senaste flygningen till USA; från Toronto till Philadelphia. Bland annat Curbie inhandlades på flygplatsen i Toronto och han gav mig mycket tröst dem mellan då det var mycket turbulens.

Vikingadagar

Publicerad 2015-09-20 21:16:00 i Äventyr,

Igår var vi på Vikingadagar och det var väldigt givande och mycket trevligt. Jag köpte massor av vackra och ovanliga saker som vanligt haha, bland annat ännu en räv (köpte/fick en i December 2014) och den är sååå mjuk! Intressant fakta: Hade aldrig sett en räv i ute förrän den jag köpte / fick och igår såg jag massor som bar räv, både över axlarna och i midjan. Nästan alla gick klädda i såna kläder dom hade på den tiden och jag kände mig extremt missplacerad men nästa år, då ska jag komma rätt klädd :-)
 
Väldigt mycket bilar, men man märkte inte av folket så värst.
Vid en skeppsättning mycket nära platsen för marknaden satt den här skylten uppsatt:

Yeah, I got a first class ticket, but I’m as blue as a girl can be

Publicerad 2015-09-18 14:59:00 i Resor,

Den här Måndagen kommer inte att bli som vanliga Måndagar, jag och mamma reser nämligen till USA. Vi börjar med New York City och sedan åker vi vidare till Galveston Island (Texas), mest för att om vi inte trivs i New York, så kan vi räkna ner dagarna och längta vidare för Galveston har jag besökt förut, där var fantastiskt. New York har varit en dröm sedan jag var liten men jag är vääldigt misstänksam. I flera månader har jag vetat om det och jag har funderat väldigt länge på hur jag ska skriva det, för jag vill ju att det ska låta vackert men då jag inte kan komma på hur jag skulle skriva det (är liksom väldigt bra på att skriva dikter och låtar) så blev det rätt ut istället. Denna resan är svårare att bearbeta än andra, den är väldigt svår att förstå. Och varför det då? Jo, vi reser reser i Business/Första Klass hela vägen. Det går i vågor det där. Vissa dagar tänker jag att det inte är sant, andra dagar blir jag liksom helt euforisk och tänker liksom, ''Jag ska resa i BUSINESS!!!'' Detta betyder ju såklart att jag och mamma reser med två incheckade väskor vardera vilket ju såklart är jättebra - särskilt med tanke på alla dessa antikaffärer i både NYC, men även i Galveston. Jag oroar mig över mycket: maten och stranden såklart, och djuren och överlag, men kanske det främsta ändå; jag är rädd att bli dåligt bemött även i Business/Första Klass, kommer det kännas som att det var onödigt. Men SAS, vänta er ett aggressivt telefonsamtal då :)))

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela