Forevermore

Mitt senaste bandfynd: We Are The Fallen

Publicerad 2016-01-25 10:08:00 i Musik, Video,

Mitt senaste bandfynd är ett band från Los Angeles, Kalifornien bildat 2009. De har bara släppt en skiva men den är väldigt bra. Intressant fakta är att tre personer som tidigare varit med i Evanescence nu är med i detta band. Som jag förstår det är det en väldigt infekterad historia. Men som jag alltid sa till min kanin Tage, 'Du ska inte tro på ens hälften av det du hör och ännu mindre på det det läser' Lätt att komma ihåg, svårt att följa. Dåligt av mig och så vidare att jag inte vetat om detta band förut men bättre sent än aldrig heter det så får väl försöka inta mig själv det så antar jag.
You bury me alive
And everybody’s gotta breathe, somehow
Don’t leave me to die
Too consumed by your own emptiness and lies

2015/2016

Publicerad 2016-01-13 09:07:00 i Högtider,

Det är den trettonde Januari idag så idag tycker jag att det kan vara läge att visa bilderna från Nyårsafton. Dagen gick bra och året har varit ok hitentills - känns inte som Januari och skriver fortfarande 2015 då och då men det går framåt :-) Nu ska jag bara komma ihåg att försöka skriva lite oftare, har ju stått tomt i perioder här men har bestämt mig att jag ska må bättre 2016 och det bestämde jag igår faktiskt, men får se hur det går med den saken. Önskar fortfarande att vi hade en spis i det huset vi bor i. Mysig och sprider en skön värme så framför den värmde vi oss mellan raketerna. Mitt mystiska ansikte är på grund av att man kan se saker i spisen. Saker man inte kan förklara. 
En av de första bilderna på raketer:
Det är det korniga som gör bilden ibland. En crackling ball skulle jag gissa på att det här är.
Den sista bilden på mig 2015. Känns som så lång tid sedan den togs. Försökte ta en spökbild och det lyckades bra :-)
Den bästa bilden tog jag hemma. Så apokalyptiskt sken! Så cool! Aldrig tagit något liknande förut - kan vara den bästa bild jag någonsin tagit!
2015 var en berg- och dalbanetur men det tog mig ut på två drömresor: New York och Tokyo. Jag hoppas att 2016 tar med mig ut på en av de fyra drömresor som jag har kvar. Jag hoppas att ditt 2016 blir helt fantastiskt!

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela