Forevermore

2015/2016

Publicerad 2016-01-13 09:07:00 i Högtider,

Det är den trettonde Januari idag så idag tycker jag att det kan vara läge att visa bilderna från Nyårsafton. Dagen gick bra och året har varit ok hitentills - känns inte som Januari och skriver fortfarande 2015 då och då men det går framåt :-) Nu ska jag bara komma ihåg att försöka skriva lite oftare, har ju stått tomt i perioder här men har bestämt mig att jag ska må bättre 2016 och det bestämde jag igår faktiskt, men får se hur det går med den saken. Önskar fortfarande att vi hade en spis i det huset vi bor i. Mysig och sprider en skön värme så framför den värmde vi oss mellan raketerna. Mitt mystiska ansikte är på grund av att man kan se saker i spisen. Saker man inte kan förklara. 
En av de första bilderna på raketer:
Det är det korniga som gör bilden ibland. En crackling ball skulle jag gissa på att det här är.
Den sista bilden på mig 2015. Känns som så lång tid sedan den togs. Försökte ta en spökbild och det lyckades bra :-)
Den bästa bilden tog jag hemma. Så apokalyptiskt sken! Så cool! Aldrig tagit något liknande förut - kan vara den bästa bild jag någonsin tagit!
2015 var en berg- och dalbanetur men det tog mig ut på två drömresor: New York och Tokyo. Jag hoppas att 2016 tar med mig ut på en av de fyra drömresor som jag har kvar. Jag hoppas att ditt 2016 blir helt fantastiskt!

Kommentarer

Postat av: Cassandra Haraldsson

Publicerad 2016-01-13 17:10:26

Skriver fortfarande också 2015 ibland, men man vänjer nog sig snart :) Kramis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela