Forevermore

Midsommarafton

Publicerad 2016-06-24 20:09:35 i Högtider, Mat & Sådant,

Den är dagen började inte bra. Jag gillar verkligen inte åska och den åskan som dundrade inatt var ännu mindre rolig för blixtarna lyste upp hela vardagsrummet och den var väldigt nära, även om den aldrig var mitt över. Fördelen var de 10 millimeter regn som vi fick, det behövdes, så torrt som det är. Det som gjorde åskan ännu mer obehaglig var att vi tidigare på kvällen, när åskan ändå var så pass långt borta att vi kunde se på TV, kikade på ett program på fyran om Orkanen Sandy, som drog in över Karibien och USA i Oktober 2012. Fruktansvärt. Vi gick inte och la oss förrän bortemot tre eftersom vi inte ville gå och lägga oss då åskan var så pass nära som den var; vi satt i köket och diskuterade oväder och då noterade vi att varken Thomas eller Lullaby vär rädda för åskan. Båda vilade och verkade helt ointresserade av mullren och blixtarna. Skönt att veta =)
 
Det är Midsommarafton idag. Det är soligt fortfarande och vår termometer inne har visat 32.1 och den vi har på vår uteplats har visat 34.0 så det var extremt varmt men vi satt ändå därute och åt middag; det var nästan som Hawaii..
Tidigare idag var vi på äventyr vid vårt andra hus (gård mer) där pappa tvättade mammas bil medans hon och jag utforskade ägorna. Jasminen däruppe har precis slagit ut och en (baby)humla passade på att samla krafter.
I luckan bodde det ju i slutet av Maj åtta blåmesbarn. De har nu alla lämat boet men mamma talgoxe ruvar nu där i stället och hon verkade inte rädd alls. Älskar att den gamla hönsaluckan kommer till användning <3
Det som är skönt med vår gård är att det inte alls är lika varmt i boningshuset som i det hus vi bor i. Så det är verkligen skönt att gå in efter ett avslutat äventyr. Jag älskar vår gård, alla äventyr jag haft (och forfarande har), allting som går att upptäcka där, spänningen om där sitter en kanin eller inte när man kör upp där. En oas. Man kan göra vad som helst där eftersom husen inte alls ligger så tätt; friheten, som jag älskar den.
Hur har vädret varit där ni bor?

Kommentarer

Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

Publicerad 2016-06-25 11:18:00

vädret var helt ok, igår. nu är det massa sol.

Postat av: Daniella Åberg

Publicerad 2016-06-25 15:21:59

igår var det varmt men ett stort svart moln som hängde över husen. ingen sol men inget regn heller! :)

och gud vad gott med färskpotatis <3

Postat av: Boel

Publicerad 2016-06-27 10:37:04

Mysiga bilder :)
Här så var det mulet under midsommarafton, sjukt fint under midsommardagen och regnet igår igen haha :)

Svar: Tack <3
Karin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela