Forevermore

Rhododendron

Publicerad 2016-05-31 11:13:00 i Allmänt,

Idag (sista Maj!!!! HUR HÄNDE DETTA???????), eller ja, just nu är mamma på Sjukhuset; hon ska få den nervblokad hon väntat på sedan i November. Sjukvården alltså.. Tycket att den borde vara som i USA. Nåväl, hoppas att den hjälper fort för det har den gjort de andra gångerna hon fått den. Hon ska sedan vara från jobbet i två dagar så att kortisonet verkligen gör verkan, så brukar hon bli yr också, eller, hon blev det förra gången och det är länge sedan hon fick den så hon tar det säkra före det osäkra. Måste nämna att det är en väldig skillnad på hennes gång, åt det bättre. Det fanns en tid då hon knappt kunde korsa en gata, nu går det mycket bättre, även fast pappa fortfarande kör henne till porten till ingången till hennes arbete. I Canada gick det galant; det var när vi var där, i Montreal som pappa SMS:ade och skrev att det kommit ett brev från Region Skåne. Nervöst. Tur att hon inte fick en tid när vi var utomlands.. Ingenting vi räknade med att hon skulle få men det hade ju varit typiskt.
 
Igår hjälpte jag henne på sitt jobb så att hon kunde gå tidigare idag. Rhododendron står i blom. Så vackra. Ett av de svåraste orden att stava till, eller?

Kommentarer

Postat av: Hanna

Publicerad 2016-06-16 11:40:45

Så vacker!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Jag är född i Sverige den 17 Maj 1996, men årtalet känns främmande och landet främmande.. Jag vet inte vem jag är och inte vem jag var men jag finns där ute någonstans, det är jag helt säker på. Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på: queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela