Forevermore

Start spreading the news😉

Publicerad 2016-11-11 14:53:00 i Resor,

Först och främst vill jag be om ursäkt för att det varit tyst i perioder här den senaste tiden. Först så var det förkylningen, sen kom Dublin, sen kom Oslo och så kom revbenen. Men det kommer fortsätta att vara tyst här för imorgon reser jag till USA <33 Men vilka platser kommer jag att besöka i USA den här gången? Tillåt mig att berätta: New York City (jag hoppas innerligt att hotellet vi valt denna gång är bättre, fast att det skulle vara värre än 2015 har jag svårt att tro), Baltimore, Maryland, Los Angeles, California (mellanlandade på LAX i Maj 2013 och vantrivdes - så det ska bli spännande att se vad jag tycker om LA = jag är både jätterädd och väldigt exalterad), & Denver, Colorado. Ska bli mest intressant att besöka Colorado. Ni kommer att förstå varför när jag återvänt, såvida ni inte redan nu kan gissa ;-)

Mitt nyaste halsband

Publicerad 2016-11-10 10:56:00 i Mode, Tips,

Vad tycker ni om mitt nyaste halsband? ;-) Visst är det vackert? ^^ Ni kan göra ett likadant om ni vill. Det enda ni egentligen behöver göra är att besöka Elgiganten och ta en kundvagn. Elgiganten i staden där jag bor utanför har i alla fall såna här plastsaker i kundvagnarna. Det bör finnas ett nanmn - jag kan det inte. Sedan är det bara att trä i ett snöre. Som halsband, som armband, som en tavla, eller varför inte i håret? Möjligheterna är verkligen oändliga :D

Den första snön

Publicerad 2016-11-10 09:50:00 i Allmänt,

Den vackra snön har kommit och trots att det inte är mycket värmer det mig inombords <3 Mamma har varit hemma hela veckan. Måndag kände hon sig yr och på Tisdagen hade hon bestämt sig att gå men så åskade det. Att vara hemma från jobbet kan tyckas märkligt men alla har vi inte drabbats av ett åsknedslag. Men trots att åsknedslaget skedde i slutet av Augusti känns det ändå så skrämmande nära. Hon klarade inte att åka hemifrån. Jag förstår henne. Mitt nya fönster kommer nästa Tisdag. Då är jag inte här. Men pappa kommer att vara hemma. Han ska ju nämligen välkomna elbyrån som kommer och installerar den nya pannan. Det blir nog bra till slut det här :-)
Hoppas att det blir en Vinter med massor av snö <3

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela