Forevermore

’’The sun was warm but the wind was chill. You know how it is with an April day’’ — Robert Frost

Publicerad 2017-04-30 23:37:55 i Högtider,

14 eldar, två fåglar, hjortar, måsar, en stor hare (över vägen), rapphöns samt två kaniner var vad vi såg den årliga rundan efter att vi sett årets eld tändas på åkern utanför byn jag bor i. Eldantalet är lika många som 2014. Medans vi väntade på att elden skulle tändas kunde jag inte föra undan tanken att det idag är hela fyra år sedan jag och mina föräldrar var på Pearl Harbor. Att fyra år har gått är helt ofattbart för mig. Jag kan bara inte förstå det.
Inte jättemycket folk.
Elden tog sig inte först men sen whoa, som blixteld! Hur pojken vågade ligga där med sin mobiltelefon förstår jag inte.
Solnedgången var vääldigt vacker ..
Så vacker att jag även gjorde den i svart o vitt ..
Elden var märkbart mindre än förra året och året innan det. Jag märkte tydligt idag att jag blivit väldigt känslig för eld. Klart att ett åsknedslag förändrar en, det är ju normalt när man är med om något hemskt. Känslig mot vissa ljud är jag också. Väldigt orolig inför sommaren med alla sina åskoväder är jag det med, mina föräldrar också. Får tänka att det är en på miljonen att drabbas av ett åsknedslag så chansen att drabbas är ju så liten att den inte finns. Ändå tar tanken över ibland.

Careless Whisper

Publicerad 2017-04-27 11:29:00 i Musik, Video,

Det har gått över fyra månader sedan George Michael lämnade en hel värld i chock och sorg. Självklart kände jag till honom men jag tog det inte så hårt. Kanske var Georgios Kyriacos Panayiotou (hans riktiga namn - pappan var från Cypern) mest känd som en av två i gruppen Wham! Förresten så måste ju baksidan på singeln 'Last Christmas' vara det roligaste som finns. Hur många gånger jag har skrattat till den vet jag inte (inte lika mycket som åt Nickelback's baksida till 'All The Right Reasons' tho...... Nu är ni varnade so here you go) Jag vet inte ens varför baksidan till 'Last Christmas' är så rolig. Är det min sjuka humor? Är det frågan om varför Andrew Ridgeley är en ren? Eller är det för den makabra faktan att död förknippas med jul på singeln? I don't know, but here you go:
Men som titeln viskar (HAHAHAHAHA) om så är det något annat detta inlägg skulle handla om egentligen. År 1984 så släppte Mr. Michael en låt som heter 'Careless Whisper', en låt som faktiskt skrevs av både George Michael och Andrew Ridgeley.
Nu är det såhär att Seether (som jag skrev om en gång) har gjort en cover på 'Careless Whisper' (i och för sig så släpptes deras cover för hela tio år sedan, det vill säga 2007) Nåväl. Helt exalterad och med skyhöga förväntningar (då jag älskar både 'Careless Whisper' och Seether) lyssnade jag för en tid sedan på Seether's version och ''OH MY!!!!'' = jag blev ju inte direkt besviken om jag skriver som så ^^ Jag kände att jag var tvungen att visa versionen gjord av Seether för mamma och även hon var ''OH MY!!!!' = hon gillar Shaun's (Shaun Morgan heter alltså han som sjunger i Seether) röst mer men hon växte upp med George Michael så .... Oh well, hon hatade den i alla fall inte vilket alltid är någonting när det gäller henne haha ^_*

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela