Forevermore

And all the water in the stream couldn't ever wash her clean

Publicerad 2017-02-26 22:00:00 i Äventyr,

Söndagar är en sådan dag då vi brukar ta det lugnt. I alla fall lugnare än dagen före. Kasta i containrarna, hälsa på vår gård, handla... Och så rundor. Alltid en runda med bilen. Ibland långt bort, men oftast i närheten. Idag valde vi en annorlunda väg och se där; ett vattenfall fångade våra ögon. Bara liite mindre än Niagara Falls ;-) Men det här vattenfallet lät mer?? Niagafallens dån var magiskt men det här forsade verkligen. Mitt ute i ingenstans fanns en liten parkering, bord och stolar samt en anslagstavla. Kan tänka mig att det är supermysigt att fika där när det blir lite varmare. Får ha det i åtanke. Det är så roligt att hitta nya platser. Platser man inte hade en aning om fanns.
Mystisk byggnad där på andra sidan ån. Den vackra rosa gården till viss del dold av de två träden hade bonnagille. Bonnagille är en fest på stora gårdar. Med mycket mat oftast. Det finns en låt, som inte finns på YouTube, men texten finns HÄR.
Solen höll på att gå ner. Den elaka stjärnan har smält bort all snö som ni ser. Solen och så regnet. Snö, du är mer än välkommen att återkomma.

Kommentarer

Postat av: anonym

Publicerad 2017-02-27 20:08:19

WOW!!!!!!!!!! Oj vilken skillnad :O Ni som hade så mycket snö :/

Svar: Jaaa, det är så tragiskt :( Får hålla tummarna att den kommer igen..
Karin

Postat av: Sara Ekman

Publicerad 2017-02-27 22:13:11

Fint!

Svar: Tack <3
Karin

Postat av: Pauline Hurtig

Publicerad 2017-03-04 08:01:55

vi har maaassor med snö

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela