Forevermore

Mitt fönster är på plats!!!!!!

Publicerad 2017-01-31 18:18:00 i Allmänt,

Alltså äntligen. Den 28:e Augusti slog åskan ner i vårt hus, och förstörde bland mycket annat mitt fönster, och den 15:e November (när jag och mamma var i New York City) var fönstret färdigt att monteras in. Men såklart inte. Glasfirman hade mätt fel. ''Vi kommer om en månad'' Det var vad dom sa. Inte förrän förra veckan meddelade de att fönstret var klart. Men nu sitter fönstret där. Känns ovant att ha ett vanligt fönster där igen istället för skyltfönstret jag haft på lån sedan November men vi ska nog komma överens, det här fönstret och jag. Så småningom. Ikväll ska pappa montera min fönsterbräda igen och sätta upp min gardinstång.

Born of cold and winter air and mountain rain combining

Publicerad 2017-01-28 20:38:14 i Äventyr,

Finns det något vackrare än dimma och rimfrost? Magin är närvarande sådana här dagar. Det ser ut som en helt annan värld. Som en förbjuden plats. En plats man bara inbjuds till ibland. Jag undrar om det finns någon plats där ute i världen där det alltid ser ut såhär. Jag hade förmodligen flyttat dit på en gång.

Seems it never rains in Southern California Seems I've often heard that kind of talk before It never rains in California But girl, don't they warn ya, it pours, man it pours

Publicerad 2017-01-27 16:25:00 i Mat & Sådant, Resor,

Första riktiga dagen i Santa Monica (den 20:e November) så regnade det. Inte oss emot. Trötta var vi så sov av och till hela dagen :-P Vi antar att det var på grund av tidsskillnanden mot Maryland. På eftermiddagen kände vi oss utvilade och hungriga. Det regnade fortfarande men då jag faktiskt älskar regn gjorde det absolut ingenting. Jag ville så gärna uppleva regn i California because of this song så jag var faktiskt inte bara ledsen och besviken över LA ;-)
Oooh, havet!
Karusellen på Santa Monica Pier är från 1920-talet:
Piren var jättelång x) Men det tog inte så lång tid att nå vårt mål.....
Som var utsikten inåt från slutet av piren.
Så häftigt när regndropparna reflekteras av lampljus!!!!!!
Nämen, pariserhjulet i närbild!! Åkte det inte. Jag ville inte åka själv och mamma vägrade. Whatever.
Det är något magiskt i dessa bilder alltså....
Efter många om och men bestämde vi oss för att äta hamburgare på Pier Burger:
Och trots att den inte var särskilt god var det ändå mysigt att sitta där medans regnet smattrade på rutorna. Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet. Jag målade i målarböcker medans mamma skrev i sin dagbok och sedan tittade vi på The Weather Channel (alltså The Weather Channel måste vara den bästa TV-kanalen som finns <3)
Alltså åhhhhh, jag älskar regndroppar på blommor <3

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela