Forevermore

Melodifestivalen: Deltävling 1

Publicerad 2020-02-03 16:30:00 i Musik,

Melodifestivalen började i Lördags. Jag ville verkligen inte se den och var inte alls intresserad. Jag som alltid brukade ha koll på vilka programledarna var och alltid vara exalterad när reklamen började visas har inte brytt mig alls sedan 2017, men jag såg den 2018 och jag såg den 2019 och i Lördags satt jag i soffan och såg den första deltävligen i Linköping.
Jag gillade mest The Mamas låt 'Move' (lägger in länk när jag hittar en lämplig video) Har inget som helst minne att det var en kvartett när de körade för John förra året vilket är skumt. Jag både gillade och gillade inte Sonja Aldéns bidrag 'Sluta Aldrig Gå' Textraderna Och när det hänt det som aldrig fick hända, och ingenting nånsin kan bli som förut: himlen faller och drömmarna dör och ingen väg som du följde finns kvar gick rakt in i mitt hjärta.
Jag gillade verkligen inte 'Take A Chance' av Robin Bengtsson. Han som sjöng så bra 2017 verkade nu inte alls kunna sjunga vilket är så himla synd - kanske var han nervös? Erik Segerstedt körade = Hej Hans. Vi måste också prata om en annan låt jag inte tyckte om och det var Felix Sandman's bidrag 'Boys With Emotions' Jag gillar starkt att det är okej att visa att killar ska visa känslor men 'Boys Don't Cry (The Stigma)' av As It Is är tusen gånger bättre låt än Felix's låt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela