Forevermore

Hello, it's me ...

Publicerad 2015-06-26 10:52:00 i Resor,

Ja, jag har nu varit i Sverige i snart två veckor nu men jag är konstig :D Nah, men denna resa  gjorde mig inte utvilad. Det var väldigt konstigt att återvända till Grekland efter så många år och allting i Grekland hade ändrats: deras ekonomi såklart men även folket och vädret men maten... Åh maten.. Rädda mig från deras mat! Dom kan ge dom tuffa situationer men dom kan aldrig ta ifrån dom deras kunskaper om mat!
 
SAS strejkade hela natten (visste det eftersom pappa kollade flygplatsens hemsida) så när vi kom till Kastrup så var det totalt kaos. Människor som hade missat sina connection flighter sov på golvet inne på flygplatsen. SAS hade tydligen kommit överens när vi kom för det gick bra att checka in. Flyget dit tog tre timmar och det var ... ja, jag är jätte rädd för att flyga...
Anki (ankan), Stampe (kaninen) och Nils (nallen - köpt på en SAS flygning) fick följa med. Anki och Stampe är standard (de har följt med på alla resor jag varit på) Kommer aldrig att resa utan dom <3
Dom första tre dagarna var det molnigt och regnade så då var vi i staden och köpte souvenirer och gick runt. Så mysig stad med trånga passager.
Vårt hotell eller vad ska jag kalla det ens? Jag hatade det. Stämde inte alls in på förklaringen hos Apollo så Apollo fick ett ärligt frågeformulär ifyllt i förrgår. Sängarna var extremt hårda vilket ledde till att jag aldrig haft så ont i min rygg som under denna resa. Dom fixade den trasiga TV:n och dom hjälpte oss med våra lampor som inte fungerade men jag trivdes där inte alls. Titta på vår granne som var ett apelsinträd.
Revben <3 Yummy, yum, yum!!
Om ni någon gång åker till Grekland, glöm då för allt i världen inte att beställa Souvlaki. Det är såååååå gott!!!!!
Sen har vi alla övergivna katter som alltid gillar att posera <3
Så här brukar mina kaniner ligga <3
En kväll åt vi middag med den här utsikten:
När vi skulle lämna ön funderade (FUNDERADE; DE ÖVERLADE FAKTISKT!!!!) personalen ombord om de skulle vänta I FYRA HELA TIMMAR på en leverans av bröd som skulle ingå i maten. Efter att ha väntat i 45 minuter tyckte personalen ombord att det var nog. MEN DE FUNDERADE!!!!!!!!
Och sen har vi myggorna.... Jag fick 17 myggbett, sjutton. Galet och sant. Dom kliade, dom vätskade sig, dom gjorde ont och mina strumpor fastnade i såren så att jag fick dra av dom. Det är sanningen. Trevligt. Nej, det var det inte.

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela