Forevermore

Instagram ...

Publicerad 2016-12-30 22:53:00 i Allmänt,

Alltså, om man går in på en hemsida (2016 best nine) och skriver in vad man heter på Instagram får man fram vilka nio bilder som folk har gillat mest. Kul! Eller inte... Likes här, likes där "Jag fick bara 532 likes på den förra bilden jag la upp, vad gör jag för fel??" Vad är grejen med likes????? Jag skaffade Instagram för att kunna följa människor men så började jag lägga upp själv. Jag "gillar" inte ens bilder ofta?? Under mina gillningar hittar man djurtungor (huur gulliga är inte djurtungor liksom), övergivna byggnader (the horror), fantasy (för att det är bättre än den skumma värld vi lever i) och porträtt (#borninthewrongera) and that's it. Men för all del. Likes är ju såå viktigt. Jag skulle aldrig posta dom på Instagram but you shall be welcome:
2016 tar vi först då alltså.
New York City (en #throwbackthursday från 2015 till en stad jag blev kär i det här året), hur jag var klädd på Lejonkungen (ta ett moment att det VAR EN HEL MÅNAD sedan jag landade i Danmark igår .... Resten av inläggen från den fantastiska resan kommer by the way när min andra dator har kommit hem), Business Class med SAS (hur det såg ut en gång, hur dert borde se ut fortfarande), Grand Central Terminal (kan fortfarande inte förstå att jag har åkt tåg i USA...), Galveston Island (fortfarande är Texas den delstat jag tyckt bäst om och stranddistriktet i Galveston är helt fantastiskt❤️), KLM (ännu en #throwbackthursday till den dag då jag och båda mina föräldrar åkte till Galveston första gången, vilket var i April 2014 för att fira mammas födelsedag), Nyårsafton 2015/2016 (jag är fortfarande så extremt nöjd över den där bilden), Norweigan (flygresan hem från Oslo – man tröttnar aldrig på molnen✈️) och så hemresan från Dublin (moln är svårslaget alltså) och eftersom jag inte la upp så här för förra året hoppar vi bakåt i tiden, till 2015.
Vi börjar med ett vårtecken (jag minns den där dagen som om det var igår – jag mådde dåligt som vanligt men mina föräldrar hade bestämt att vi skulle ut och köra eftersom det var en Söndag och de tog mig till en gård, före detta konferens, som var övergiven. Det gjorde min dag då jag älskar övergivna byggnader), utsikten från Empire State Building (så hatisk jag var mot NYC back then haha, men bodde på bättre hotell iår - att ett hotell kan förstöra så mycket), Skiathos (myggorna var väldigt aggressiva på den där ön i Grekland alltså, men de hade fina hemlösa katter), solnedgång (den är vacker, den där bilden men skenet som ligger över den har en förklaring: den är tagen på en djurkyrkogård), jag på Flickorna Lundgren en bit utanför Båstad (jag kände mig ganska fin), Galvés (min fina, vackra dvärghamster som lämnade mig för tidigt), Tittut! (jag saknar honom trots att han inte var så väldigt vänlig - det var cancern som gjorde honom så, cancern vi inte visste att han hade förrän han inte längre fanns), jag igen (i den fina jackan jag fick på Johnson Space Center i Houston - den där jackan såg jag i somras i en annons för en affär HAR ALLA FEL I HJÄRNAN ELLER??? Bär inte kläder med städer du inte varit i. Bär inte kläder med band du inte vet någonting om PUNKT), Empire State Building (i all sin prakt)

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela