Forevermore

IKEA Museum

Publicerad 2019-11-09 22:14:00 i Äventyr,

Jag minns inte senast jag var på ett IKEA varuhus men det var ett antal år sedan. Jag är förmodligen den enda svensk som inte tycker om deras möbler. Däremot har de fina saker men idag var jag inte på varuhuset, idag var jag och besökte museet i Älmhult.
Alla tidsepoker, allting som ledde till det stora företag det idag är, allting finns det berättat om på museet. Saker man inte visste, som branden i Kungens Kurva för att nämna en händelse varken jag eller mina föräldrar hört talas om. Mycket intressant. Och tittade man upp i taket, ja då var där två rum fastsatta.
Wow alltså.
Även design på hur olika rum kan se ut.
Titta va fin.
Det fanns en restaurang där de bland annat serverar köttbullar (som alla verkar älska utom jag) men idag åt vi kroppkakor. Det var längesen jag åt det kan jag nu nämna. De kroppkakor jag åt idag var inte goda. Inte heller fikat vi bestämde ta som en slags efterrätt. ''Chokladkaka? Mums😋'', tänkte jag, men inte den chokladkakan de hade inte. Den smakade verkligen inte god och när pappa frågade vad det var i den svarade dom att det var vita bönor + kaffe + kardemumma ... i en chokladkaka ....... Ursäkta? Vita bönor?????? What the fuck????? Tydligen är det extremt jobbigt att skriva på lappen vad den innehöll😬 De hada bara skrivit Chokladkaka🤡

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela