Forevermore

Hello, it's me ...

Publicerad 2015-06-26 10:52:00 i Resor,

Ja, jag har nu varit i Sverige i snart två veckor nu men jag är konstig :D Nah, men denna resa  gjorde mig inte utvilad. Det var väldigt konstigt att återvända till Grekland efter så många år och allting i Grekland hade ändrats: deras ekonomi såklart men även folket och vädret men maten... Åh maten.. Rädda mig från deras mat! Dom kan ge dom tuffa situationer men dom kan aldrig ta ifrån dom deras kunskaper om mat!
 
SAS strejkade hela natten (visste det eftersom pappa kollade flygplatsens hemsida) så när vi kom till Kastrup så var det totalt kaos. Människor som hade missat sina connection flighter sov på golvet inne på flygplatsen. SAS hade tydligen kommit överens när vi kom för det gick bra att checka in. Flyget dit tog tre timmar och det var ... ja, jag är jätte rädd för att flyga...
Anki (ankan), Stampe (kaninen) och Nils (nallen - köpt på en SAS flygning) fick följa med. Anki och Stampe är standard (de har följt med på alla resor jag varit på) Kommer aldrig att resa utan dom <3
Dom första tre dagarna var det molnigt och regnade så då var vi i staden och köpte souvenirer och gick runt. Så mysig stad med trånga passager.
Vårt hotell eller vad ska jag kalla det ens? Jag hatade det. Stämde inte alls in på förklaringen hos Apollo så Apollo fick ett ärligt frågeformulär ifyllt i förrgår. Sängarna var extremt hårda vilket ledde till att jag aldrig haft så ont i min rygg som under denna resa. Dom fixade den trasiga TV:n och dom hjälpte oss med våra lampor som inte fungerade men jag trivdes där inte alls. Titta på vår granne som var ett apelsinträd.
Revben <3 Yummy, yum, yum!!
Om ni någon gång åker till Grekland, glöm då för allt i världen inte att beställa Souvlaki. Det är såååååå gott!!!!!
Sen har vi alla övergivna katter som alltid gillar att posera <3
Så här brukar mina kaniner ligga <3
En kväll åt vi middag med den här utsikten:
När vi skulle lämna ön funderade (FUNDERADE; DE ÖVERLADE FAKTISKT!!!!) personalen ombord om de skulle vänta I FYRA HELA TIMMAR på en leverans av bröd som skulle ingå i maten. Efter att ha väntat i 45 minuter tyckte personalen ombord att det var nog. MEN DE FUNDERADE!!!!!!!!
Och sen har vi myggorna.... Jag fick 17 myggbett, sjutton. Galet och sant. Dom kliade, dom vätskade sig, dom gjorde ont och mina strumpor fastnade i såren så att jag fick dra av dom. Det är sanningen. Trevligt. Nej, det var det inte.

När den man minst anar är fienden

Publicerad 2015-06-24 08:44:00 i Allmänt,

Måndagen började jättebra, tog en smoothie och drack den men sen började ett fruktansvärt magont som kom i vågor med intensiv kraft. Det gjorde så ont så jag tror aldrig att jag haft så ont. Såklart skyllde jag på smoothien. Det har varit fel på den eller så är syran från den för intensiv för mig men när jag berättar för mamma är det inte någon sensation för även hon har känt sig dålig och även min pappa får vi veta när han ringer. Dom kräkte inte men kände sig kassa. Jag kräkte flera gånger under Måndagen och mådde allmänt kasst. Vi alla tre skyllde på glassstruten från Söndagen. Ett ställle som varit nedlagt i flera, flera år (långt över 10 år) har nu öppnat och vi köpte glass där som var supergod men servetterna vi fick om strutarna luktade mugg. Servetterna har nog varit där sedan förra ägarna skämtade vi om och säkert även strutarna (även fast det inte var något fel på dom) Men, vi började även misstänka annat, som laxen vi hade till middag på Söndagen och den hade tinat i garaget då det inte fanns plats för den i kylskåp men då skulle min pappa, som fått laxen som middag mått ännu sämre. Jag misstänkte även grädden då mamma och jag gjorde en rulltårta i Torsdags som vi inte åt upp och grädde förvarande även ett litet tag i denna varmare tid är inte bra men mamma blev inte sämre av grädden i Måndags. Hmm.. Igår sa dom det på radio. Vattnet är förorenat. Jahaja. Och det gick till...? Det vet dom inte men allt vatten ska kokas innan det dricks och man ska borsta tänderna i köpevatten. Detta förklarar varför vi mått så dåligt samt att jag fick det värsta (då jag drack sju glas vatten (!!) i Söndags) och även varför Lullaby fått diarré efter så pass långt uppehåll. Jag mår mycket bättre idag. Mamma fick det lindrigast av oss (förmodligen då hon dricker mycket te som ju binder magen + att hon tar mycket tabletter) Och pappa är forfarande kass (på grund av att han antagligen är på väg att bli förkyld) Ingenting av det vi åt smakade annorlunda och inte heller vattnet. Men så det kan bli. Här misstänker vi maten och så var det drycken. Inte direkt det första man misstänker..

Ångest, ångest, ångest

Publicerad 2015-06-05 22:52:00 i Resor,

Har inte ens varit två veckor i Sverige och imorgon drar jag och hela familjen till Grekland i en vecka. Kommer att kännas så konstigt eftersom det bara tar cirka tre timmar dit och eftersom det inte är Amerika. Nåja.. Har ångest (som alltid) Inför att lämna mina darlings, stranden, solen, folkets blickar.. Ångest, ångest, ångest. Tja, man måste lämna de man älskar då och då. Dom har varandra och jag har ingen. Lights will guide me home to them som jag har skrivit i en amazing låt. En person vi känner kommer att ta hand om dom och vårt hus.

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela