Forevermore

Melodifestivalen: Tillbakablickar

Publicerad 2024-04-05 11:33:39 i Musik,

Melodifestivalen startade 1958 och många bra låtar har genom åren varit med. Denna serie eller vad man ska kallar det kommer att ta upp en hel del av de låtarna. Blandade år; håll till godo =)
 
'Clubbin' av Addis Black Widow - Melodifestivalen 2007; slutade på sista plats i deltävling 1. Lyssnade massor på den och älskade den så himla mycket men älskar den fortfarande. Vann det året gjorde 'The Worrying Kind' av The Ark.
'Tango! Tango' av Petra Nielsen - Melodifestivalen 2004; slutade fyra i finalen. Vann det året gjorde 'Det Gör Ont' av Lena Philipsson.
'C'est la vie' av Hanson, Carson & Malmkvist - Melodifestivalen 2004; slutade fyra i finalen. Vann det året gjorde 'Det Gör Ont' av Lena Philipsson.
'Olé, Olé' av Andreas Esteche - Melodifestivalen 2004; slutade nia i finalen Lyssnade massor på den, var helt besatt hehe. Vann det året gjorde 'Det Gör Ont' av Lena Philipsson.
'I Lågornas Sken' av Nordman - Melodifestivalen 2008; slutade som sexa i finalen Älskade denna då men förstod inte vad den handlade om förrän flera år senare. Sjöng den på min studsmatta och gjorde egen amazing dans till. Vi hade bra grannar på den tiden; annars hade jag suttit på vårdhem nu lol🙃 Älskar den såklart fortfarande btw. Vann det året gjorde 'Hero' av Charlotte Perelli.
'Lullaby' av Brandur - Melodifestivalen 2008; slutade som fyra i deltävling 1 Min Lullaby, hon älskade denna låten💗 Vann det året gjorde 'Hero' av Charlotte Perelli.
'Hallelujah New World' av Eskobar - Melodifestivalen 2008; slutade som åtta i deltävling 1. Vann det året gjorde 'Hero' av Charlotte Perelli.
'If I Was God For One Day' av Neverstore - Melodifestivalen 2015; slutade femma i deltävling 2 Lyssnar på denna allra mest av låtarna som varit med. Den är den allra bästa låten som varit med i Mello nånsin. Vann det året gjorde 'Heroes' av Måns Zelmerlöv.
'Genom Eld Och Vatten' av Sarek - Melodifestivalen 2003; slutade trea i finalen. Vann det året gjorde 'Give Me Your Love' av Fame.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela