Forevermore

Det är snart dags nu

Publicerad 2015-09-20 22:45:00 i Resor,

Ja, imorgon gäller det - då reser jag och mamma till USA och det är såå spännande! Nästan allting är packat och alla skivorna jag ville ha inlagda är rippade. Jag känner mig OK just nu. Ska strax fika. Jag kommer inte att uppdatera alls så vi hörs i Oktober. Hörs Hej!
Bild från senaste flygningen till USA; från Toronto till Philadelphia. Bland annat Curbie inhandlades på flygplatsen i Toronto och han gav mig mycket tröst dem mellan då det var mycket turbulens.

Kommentarer

Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Publicerad 2015-09-21 17:12:24

Sv: Din mamma har helt rätt. Italienarna hade mycket stiliga kläder ;) Tack! Resan var helt fantastisk!

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-09-21 18:11:14

Läs om senaste instagram-bråket på min blogg!

Postat av: Mizca

Publicerad 2015-09-21 18:23:38

Svar: Jättetack för din kommentar, vännen!
Ett jättejobbigt beslut men samtidigt väldigt skönt att vi tog det och kan få förbättra måendet på varsitt håll för tillsammans blir vi bara sämre =(
Hade inte velat att Jimmy försvann ur mitt liv, han har ändå vart en stor del av det =)

Tack och kram på dig.

Postat av: Mizca

Publicerad 2015-09-21 18:30:59

Svar: ja, paket gör en glad =)

Postat av: Miaannorlunda

Publicerad 2015-09-22 14:16:15

Hej! Jag heter Mia och är en 44-årig två barns mamma och fru. Vi bor på landet på en gård. Min blogg handlar om familjen, ridning, våra hundar, promenader, hästar, stickning, smycke, göra handverk, scrapbooking och min vardag m.m.
Här i denna blogg ska jag berätta om min vardag om mina svårigheter med diganoser m.m Vad jag gör på fritiden m.m Den ska också handar om min familj m.m.
Jag skulle beskriva mig själv som pratsam, kreativ, rastlös och med en humor som få förstår sig på. Jag älskar att uttrycka mig kreativt, såsom måla fota, sjunga och skriva. Annars tycker jag om att lyssna på musik, hänga med sköna människor, plöja mig igenom tv-serier, dricka kaffe, äta sötsaker och en massa annat.
Här på bloggen skriver jag om in vardag och om psykisk ohälsa, och jag gör mitt bästa för att peppa, hjälpa och inspirera andra. Jag hoppas du finner detta intressant och fortsätter läsa.
Jag bloggar om hur det är att leva med aspberger, koncentrationssvårigheter och mkt mer. Även om hästar och ridning.
Det är ganska skönt att skriva som det är och får ut mina tanka öppet här. Vad som helst. Ett tecken på hjälp. Hur gör man en blogg så det kan nor ut till alla. Fundera på att skriva om mitt liv hur jag har det i mitt tråkia liv. Mina funderningar m.m.
Mitt namn är Mia, och jag är född 1970, bor i ett hus på landet tillsammans med min man, våra barn, våra hundar m.m. Jag driver en blogg om psykisk ohälsa.
Min blogg skiljer sig från andra bloggar inom ämnet genom att jag på ett öppet och ärligt sätt berättar om psykiska svårigheter utan att läsningen blir allt för tung och ledsam.
Vill gärna blogga om det här!
Jag med Aspergers syndrom, Autism, utvecklingstöning o.s.v.
Jag har kämpat med mitt dåliga mående i hela livet och kommer förmodligen tampas med det så länge jag lever. Men i dag hanterar jag det på ett bättre sätt än jag någonsin gjort tidigare.
Tyvärr tar inte mina motgångar slut där. Utan 2003 dog min mamma.
Mammas död kom väldigt plötsligt och helt utan förvarning vilket försatte hela vår familj i chock och sorg som är väldigt svår att hantera. Jag har fortsatt att kämpa på så gått det går. Jag har svackor som kommer och går i bland mer och i bland mindre.
Men jag kämpar fortfarande på. För jag har trots allt detta fortfarande livskraft kvar. Jag tänker inte ge upp!
Jag försöker hålla en trivsam och positiv ton i livet trots att det är svårt.
Men jag har mina guldkorn i min familj, mina hundar och mina intressen m.m.
Bloggen handlar ju främst om mig och vad som händer i mitt liv, både positivt och negativt. Jag är alltid öppen och ärlig i bloggen.
Jag skulle aldrig medvetet skriva någonting för att skada någon!
Jag tjänar inte heller pengar på min blogg så allt ni läser är mina personliga åsikter.
I min blogg skriver jag också mycket om attityder gentemot psykisk ohälsa och jag bloggar om psykiska olikheter för att minska tabun och sprida vetskapen om hur det är att leva med psykisk ohälsa.
Jag vill att skammen som ligger i att vara psykiskt sjuk ska försvinna och det samma gäller alla fördomar som finns kring psykiska olikheter.
För kontakt:
mia2@home.se
Kom in och läs min blogg vetja!
Hemsidan: miaannorlunda.bloggplatsen.seE-post:
mia2null@home.se

Hemsida:
miaannorlunda.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Karin

Du får gärna kontakta mig, om vad som helst, på queenofdarkness@icloud.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela